|  Archief Index  |  Info  |  Contact   
 Jazzclub The Five(1997- 2015)  
De hele geschiedenis van deze website incl screendumps van de eerste pagina's zijn te zien. Zelfs het complete programma vanaf 1990 staat erop. Jazzclub The Five beleefde fantastische tijden totdat de grote animator en groots musicus Robert Veen helaas overleed. Daarmee kwam een einde aan deze Delftse Jazzclub.

Jazzclub The Five Programma
  Welkom

       programma
       Locatie
       Contact
       Over Ons

  Gastenboek
  Nieuwsbrief

       Bands
       Jazzlinks
       Jazz Stijlen

  Archief
  Website historie
  Fotoalbum

       Sitemap

  Webmaster


Webdesign
J.Verburgt
Dinsdag 10 Maart : Bottomland

  In de dixieland muziek overheerst sinds jaar en dag de "Haagse school": veel vlotte swing en een vertrouwd repertoire. Maar er heeft ook een "Amsterdamse school" bestaan! De "Amsterdammers" legden het accent vooral op authenticiteit van sound, tempo en repertoire. Het Bottomland Orchestra anno 2014, treedt stilistisch in de voetsporen van de "Amsterdammers" met muzikanten die dat in de vingers hebben. De bezetting is als volgt: Peter Ivan (cornet), Victor Bronsgeest (trombone,voc), Sjoert v. Overeem (klarinet), Tom Stuip (banjo), Bob Bins (sousafoon), Gijs Tegelberg (piano,zang) en Bas Nieuwenhuizen (slagwerk)

  Aanvang: 21:00 uur. Entree: € 8,00

Dinsdag 17 Maart : Three Wise Men

  Een trio van wereldklasse! Afkomstig uit Italie, Oostenrijk en België! In hun voorjaarstour door Europa, mag een optreden in Jazzclub The Five niet ontbreken! Het trio bestaat uit Frank Roberscheuten (klarinet/saxen), Rosano Sportielo (piano) en Martin Breinschmidt (drums)

  Aanvang: 21:00 uur. Entree: € 8,00

Dinsdag 24 Maart : Reunion Jazzband

  De voortzetting van de 'Oorspronkelijke Dutch Swing College Jazz Band'. Ze waren er al in de jaren zestig. Helaas stierf twee jaar geleden rietblazer van het eerste uur, Dim Kesber. Vanavond wordt zijn plek ingenomen door Frits Kaatee. Frits speelt zelfs op de sopraansaxofoon van Dim Kesber, een instrument dat aanvankelijk toebehoorde aan de oprichter en leider van de Dutch swing College Band, Peter Schilperoort. De bezetting is Bert Vogelzang (trompet), Eelco van Velzen (trombone), Frits Kaatee (sax/clarinet), Pim Hogervorst (banjo/piano), Ton Hameeteman (piano), Jacques Kingma (bas) en Martien Beenen (drums)

  Aanvang: 21:00 uur. Entree: € 8,00

  Website van Frits

Dinsdag 31 Maart : Dixieland Surprise

  Een all starbezetting met vele oude bekenden. Een avond om niet te missen!

  Aanvang: 21:00 uur. Entree: € 8,00


® Jazzclub The Five
Welkom  |  Programma  |  Over Ons  |  Locatie  |  Gastenboek  |  Contact

shopify analytics ecommerce
tracking