|  Archief Index  |  Info  |  Contact   
 Wassenaarse Jazzclub (2006-2007) 
In 2006 was er een doorstart van, een heel goed lopende en populaire, jazzclub. Helaas kwam daar in 2007 een einde aan.

  Home | Programma | Locatie | Bestuur | Historie | Links | Contact  
 

Programma

6 mei 2007: Jazzy Jax Band

De JazzyJax Band wordt geleid door Jaqui Martin. Samen met Hans Heinhuis vormen zij samen de vaste kern van de band. Daarnaast spelen verschillende musici van naam en faam, uit Jaqui's muzikale stal mee. En wat je dan krijgt... een mix van talent, verschillende achtergronden, maar uiteindelijk, een sound,.... te gek... dit kunt u niet missen op 6 mei!
Hans Heinhuis - piano, George van Deijl - bas, Henk Eijgendaal - drums, Olaf Hoeks - sax, Jaqui Martin - vocals

Website Jaqui

 
 
3 juni 2007: Willie Ashman Original Jazz Band

Opgericht in 1984, en sindsdien uitgegroeid tot een veel gevraagde band, in binnen- en buitenland! Ondanks hun roem is hun speelopvatting niet veranderd: "Vermaak het publiek met goede muziek en grappen en grollen". Kom op 3 juni het zelf aanschouwen!

Geert van Hoften - bas, Wim Vreeburg - klarinet / sax, Rob Terzeldam - banjo / gitaar, Louis van der Heijden - drums / washboard, Joop Gruijs - trompet, Johnny Boeree - trombone

Deze bijeenkomst is een BBQ avond. Aanvang 17:30. Voor kaarten en/of meer informatie schrijf een email aan de secretaris Herman Ginther.

Website Willie Ashman Original Jazzband

 
 
30 september 2007: Jaap van Biezen Quartet

Een naam die niet weg te denken is uit de Nederlandse jazzscene, is zeker die van saxofonist Jaap van Biezen. Met zijn kwartet weet hij de voetjes van de vloer te krijgen. Jaap is van alle genres thuis, en met het kwartet van deze middag komt iedereen zeker aan zijn trekken. Hoor en zie het zelf op 30 september.
Jaap van Biezen - sax, Wim Kegel - piano, Eric Nijhof - drums, Eric Albierg - bas
 
 
28 october 2007: Freeburg Five

Tijdens een promotiefeest in 1994 werd The Freeburg Five opgericht. En nog steeds spelen zij vol met enthousiasme en overgave. Plezier maken en doorgeven is hun motto. The Freeburg Five is een garantie voor een buitengewone middag.
Wim Vreeburg - klarinet/sax, Erick van Driel - drums, Jisk Heslinga - gitaar, Lodewijk van Wendel de Joode - bas, Wim van Hoorn - piano, Hans de Winter - trombone <

 
 
25 november 2007: The Swinging Five

Wouter Kiers heeft de leiding over deze band en doet dat uitstekend. Ze spelent heerlijke jazzy nummers en je zult merken dat de uren veel te snel voorbij vliegen. De band is een smeltpot van goede muzikanten. Tot ziens op 25 november.
Wouter Kiers - sax, Ruud de Vries - sax, Wim van Hoorn - piano, Lodewijk van Wendel de Joode - bas, Paul Uljee - drums.

Website Wouter Kiers
Website Ruud de Vries

 
Site ontwerp: J.Verburgt Email Jan Verburgt, Voor Wassenaarse Jazz Club klik op: Contact